Splošni pogoji

V podjetju Energetika – Marketing, d.o.o. želimo obiskovalcem ponuditi literaturo pod najugodnejšimi pogoji. Pri tem zagotavljamo hitro in zanesljivo dostavo ter razpoložljivost za informacije preko naše telefonske številke 01 / 540 50 08. Posebno skrb posvečamo informiranju kupcev ter spoštovanju zasebnosti in varnosti naših obiskovalcev ter kupcev.

Naročanje

Prejeta naročila bomo obravnavali kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v obdelavi. Po prejemu obvestila, da je naročilo v obdelavi preklic naročila ni možen.

Zavrnitev naročila

Podjetje Energetika – Marketing, d.o.o. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi, naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, naročilo zavrne.

Komercialni pogoji

Objavljene cene so nepreklicne. V ceno je zajet DDV in stroški pakiranja in poštnine.
Vse cene so v EUR. Poleg cene v EUR so navedene še cene v SIT, preračunane po centralnem paritetnem tečaju (1 EUR = 239,64 SIT), ki so izključno informativnega značaja.

Veljavnost ponudbe

Veljavnost cene in ponudbe velja do razprodaje zalog.

Obdelava naročila

V podjetju Energetika – Marketing, d.o.o. bomo takoj začeli z obdelavo prejetih naročil.
Pri izbiri opcije plačila preko predračuna vam bomo v najkrajšem možnem času izstavili predračun in po prejemu prilivov na naš transakcijski račun vam bomo poslali naročeno blago skupaj z računom. V primeru plačila po povzetju vam bomo blago dostavili skupaj z računom, ki ga boste plačali ob dostavi.
Kupec lahko na lastno željo naročeno blago prevzame na sedežu podjetja Energetika - Marketing, d.o.o., Pavšičeva ulica 30, 1370 Logatec, vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

Vračilo blaga

Kupci, ki blago naročijo in jim ga pošljemo na dom ali drugo želeno lokacijo, lahko v primeru, da z naročenimi izdelki niso zadovoljni, blago nepoškodovano vrnejo v roku 15 dni. Izdelki naj bodo nerabljeni in nepoškodovani. Vračilu obvezno priložite kopijo računa.
Kupec naročenega blaga pod navedenimi pogoji ne more vrniti v primeru, da je blago kakorkoli poškodovano.
Kupnino vam bomo v roku 15 dni vrnili po poštni nakaznici ali na vaš račun ( le tega morate ob vračilu navesti).

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah v zvezi z naročilom pričakujemo vaše sporočilo na naslov eges@e-m.si.