Dobrodošli na internetnih straneh wellness-revije Moja kopalnica! >> prijavite se na newsletter

Prenavljanje


Načrt za lepo in funkcionalno kopalnico

Home_mk_2010_2_030

Se pripravljate na rekonstrukcijo ali samo delno preurejanje kopalnice? Se sprašujete, kje začeti in na kaj je treba še posebej paziti? Kako majhen prostor narediti čimbolj funkcionalen? Dober načrt urejanja kopalnice je ključna stvar za dober izgled priljubljenega prostora!

Poševna streha - izziv za urejanje kopalnice

Home_mk_2010_1_026

Opremiti kopalnico v stanovanju pod poševno streho lahko predstavlja pravi izziv. Poševna streha je sama po sebi specifična in prostoru narekuje določene značilnosti in pravila urejanja. Kopalnica pod poševno streho je lahko lepa in občudovanja vredna ...

Renoviranje kopalnice kot zabava!

Home_mk_2010_1_014

Razmišljate o prenovi stanovanja? Vas dotrajani kuhinjski elementi spravljajo ob živce? Star naslonjač in postelja? Želite nov in lepši izgled prostora in ne veste, kje začeti? Upoštevati morate vse podrobnosti, a za začetek je mogoče dobro začeti pri prenovi kopalnice!

Kako najlažje do nove kopalnice?

Home_mk_2009_2_044

Pot do nove kopalnice je lahko zelo zapletena in zamudna. Pri gradnji in opremi tega prostora, ki je v vsakem stanovanju zelo pomemben, se srečamo z vrsto različnih dejavnosti in del, od klasičnih gradbenih, zidarskih, keramičarskih, pleskarskih, elektroinštalaterskih, mizarskih do vodovodnih, ogrevalnih inštalacij, suhomontažnih itd.