Dobrodošli na internetnih straneh wellness-revije Moja kopalnica! >> prijavite se na newsletter

Ideje


Umivalnik - kako izbrati pravega?

Home_mk_2011_1_022

Kako najlažje izbrati primeren umivalnik za kopalnico? V morju izbire in tudi razlik v ceni je treba najti tistega pravega, ki najbolje ustreza prostoru, in tistega, ki bo izpolnil vse pogoje, ki naj bi jih izpolnjevala sodobna in funkcionalna kopalnica.

Črno - bela eleganca

Home_mk_2010_1_042

Črno-bela kopalnica je enostavna, moderna in posebna. Je voditeljica elegance. Črno-bele keramične ploščice, črno kopalniško pohištvo, skladno oblikovane police, primerna razsvetljava, unikatni detajl v kotu prostora, umetniška slika na zidu ... Govorimo seveda o stilu urejanja kopalnice, ki je vreden občudovanja.

Zakljkučimo dan s popolno sprostitvijo

Home_mk_2010_1_036

Kopalnice so postale pravi wellness centri v malem. Vedno več je povpraševanja tudi po masažnih sistemih v kopalnih kadeh in kabinah za prhanje. Glede na to, da so dnevi dolgi in stresni, se še kako prija ob večerih predati blagodejnim učinkom vode in mehurčkov.

Ogledala kot pomemben kopalniški element

Home_mk_2009_2_030

Lepo urejeno kopalnico prepoznamo po mnogih detajlih. V prvi vrsti gledamo prostor kot celoto, zatem pa posamezne kopalniške elemente. Pozornost posvetimo umivalniku, kadi, kabini za prhanje, ogledalu ... Ogledalu? Seveda! Ogledalo je pomemben kopalniški element. Ali si lahko zamislite kopalnico brez ogledala?

Kopalniški radiatorji - rešitve za pogumne

Home_mk_2009_2_020

Da radiatorji niso več samo ogrevalno telo, dokazujejo vse lepše in modernejše (abstraktne) rešitve, ki se z oblikami, barvami in majhnimi detajli vklapljajo v moderno kopalnico.

Voda in zrak - sestava za popolno sprostitev

Home_mk_2009_2_012

S poletjem pridejo tudi poletne sanje o ugodnem in osvežujočem kopanju, tj. uživanju v sproščajočih kopelih in masažnih kadeh. Kot edinstvena sestava ugodja in sprostitve masažna kad predstavlja kakovostno sodobno tehnologijo za kar najbolj učinkovito delovanje.